Träning och dator

Jag har gått upp i vikt en hel del på den senaste tiden och har slutat på runt 106 kilo. Där håller jag mig stabilt enligt Wii Fit som jag sätter igång var tredje månad för att väga mig.

Jag har försökt att börja träna igen, speciellt när jag har årskort på Cybersportbolaget som har flera olika dansmaskiner. Men det blir inte riktigt av. Fast igår bestämde jag mig för att jag ska börja satsa hårt igen. Har varit och kört spelet Pump It Up PRO två dagar i rad nu. När man spelar stoppar man i ett USB-minne och statistik sparas automatiskt, man kan även ta skärmdumpar av resultatskärmen om man är stolt över en prestation. Ska försöka ta mig igenom en utmaning jag fick av Criz som varit med och startat stället, jag ska få Full Combo med bara Perfects och Superb på alla låtar under intensitetsnivå 7 på svårighetsgraden Crazy. Har tagit tre låtar hittils av ungefär sju.

Sedan har jag ju nämnt att jag saknar en ordentlig dator och har försökt göra någonting åt det. Men att beställa en stationär dator är inte lätt, speciellt när man väljer delar som inte riktigt finns än. Så den levereras troligen i sommar eller senare. Jag har bestämt mig för att köpa en najs bärbar så länge. Har spanat på en Alienware-laptop med 15″ skärm. Mums!

Idag fick jag hem spelet Demon’s Soul’s till PS3, två exemplar av NBA LIVE 07 för achievement-rallyt 31 Januari (1000 personer online samtidigt) och en Activity Meter till spelet Walk With Me till DS. Tjejen tappade bort sin Activity Meter… Mycket spel idag alltså, köpte även ett gäng låtpaket till DDR+ på iPhone. Nu ska jag äta mat med tjejen och så ska vi fortsätta nöta oss igenom Final Fantasy II på PSP.

Ni kan vänta er oändligt många Wii Fit-rapportet i framtiden! Förhoppningsvis.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *