Super Mario Galaxy 2

Mitt exemplar av Super Mario Galaxy 2!
Mitt exemplar av Super Mario Galaxy 2!

INGA SPOILERS FÖREKOMMER I TEXTEN

Har inte hunnit skriva några inlägg i helgen då jag har spelat Super Mario Galaxy 2 oavbrutet. Jag tog en liten paus under lördagen för att besöka Distant Worlds-koncerten och hänga med bekanta, men sedan var det tillbaka till stjärnsamlandet. Jag fick spelet i brevlådan från Webhallen på fredagen. Gick hem från jobbet lite tidigare med min bästa vän Fredric för att köra igenom spelet i co-op. Vi klarade det dagen efter innan jag åkte till koncerten. Jag hade maxat spelet på söndagen. Min playtime slutade på 22 timmar och 9 minuter. Jag dog endast 176 gånger jämfört med Super Mario Galaxy där jag dog 257 gånger innan jag tagit den absolut sista stjärnan.

Jag tyckte Super Mario Galaxy 2 hade mycket lättare galaxer än första spelet. Galaxerna i det här spelet är i genomsnitt mindre men fler till antalet. Spelet har dock mycket att bjuda på och bara att Yoshi är tillbaka är för mig ett väldigt kärt återseende. Man kan inte sätta ett betyg på spel som Super Mario Galaxy 2, det är en tidlös klassiker efter bara några steg. Det är så mycket glädje i spelet, allt från små detaljer i menyerna till bandesign. Som i alla Mario-spel är kontrollen nära perfektion alla snedsteg i spelet är dina egen oförmåga.

Super Mario Galaxy 2 är i stort sett allmänbildning både för en casual och en core gamer. Man borde minst prova spelet och bilda en egen uppfattning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *