Super Mario Galaxy 2 släpps idag, streamar mitt spelande på Ustream!

En planet som liknar Marios huvud.
En planet som liknar Marios huvud.

Super Mario Galaxy 2 ligger hemma i brevlådan! Jag kommer gå hem tidigare från jobbet idag och sitta och nöta spelet med min bästa vän Fredric. Jag funderar på att streama när jag spelar via Ustream. Kommer kanske inte bli jättespännande, men jag failar nog inte lika ofta som vissa andra som streamar. *sneglar på Mario Marathon*

Jag kommer dock inte köra ett marathon då jag vill sova när jag är trött och vill vara pigg inför Distant Worlds II imorgon. Jag rapporterar tillbaka om spelet när jag gjort allt man kan göra i spelet!

Vill ni verkligen se när jag kör nya TV-spel via Ustream? Vill ni att jag ska streama när jag spelar ett specifikt spel? Kommentera!

En reaktion till “Super Mario Galaxy 2 släpps idag, streamar mitt spelande på Ustream!”

  1. Jag är inte intresserad av att se dig spela nya spel. Lär ju inte kolla då jag antingen lär spela dem själv, eller annars bli spoilad. :p Men finns säkert folk som uppskattar det! ^__^

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *