Recording Ticket Gold

goldticket.png

Efter nyheten om ett nytt Band Brothers har jag börjat spela första spelet igen. Jag skulle banne mig klara av det jag hade kvar. Och exakt nyss klarade jag av Recording Ticket Gold!

Efter att ha försökt ett antal gånger för över ett år sedan tog jag upp det ikväll och försökte mig på samma läge ett antal gånger tills jag tillslut fick en bra lineup med lätta och medelsvåra låtar. Utan att jag visste ordet av var jag klar.

Lättnad.

Mitt andra mål är att sätta 80+ på alla Expansionslåtar eftersom 80 är spelets gräns för att ha klarat en låt. Jag har printat ett litet häfte som jag noterar alla mina scores i. Jag har editerat Nintendos mall som de lagt upp på sin hemsida så man kan ha den i fickan.

scorebook.png

Nu ska jag sova, och jag kommer sova gott.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *