kirby

Ny design och fina planer för bloggen

Idag släpps nya Kirby men jag har istället suttit hela natten och jobbat med bloggen. Eftersom jag vill börja skriva mer aktivt har jag frågat mina vänner vad de tycker jag ska skriva om och det har formats några nya idéer.

Vad gör Nintendo egentligen?
Jag kollar på olika val Nintendo gjort och ger min synpunkt på hur det designmässigt inte fungerar.

Alla fel med speljournalistik
Det är mycket som inte fungerar här i världen och speljournalistiken är en av bitarna. Det är lätt att hitta felen och peka finger. Men vi ska också se vad det finns för lösningar.

Träna med Wii Fit U
Jag gör det redan, men det ska också dokumenteras med bilder och inlägg. Kommer det sporra mig till att träna mer seriöst eller blir jag en soffpotatis för alltid?

Sexism i spelvärlden och hur det påverkar mig
Jag är ingen expert på ämnet men har både åsikter och tankar om detta. Kan nog bli väldigt personligt eller så skrapar vi bara på ytan.

Vad skulle jag gjort om jag var…
En kommentarsserie på olika händelser i spelvärlden! Vad skulle jag ha gjort om du var i olika tonförande personers situation.

Stan i åtta bitar
Hur jag upptäckte spel och började spela så intensivt. Inte nödvändigtvis i åtta bitar men kanske!

Nu har vi väldigt väldigt mycket material att jobba med men jag ska försöka skriva något varje vecka tills jag känner mig bekväm och kan spotta ut litterära verk var och varannan dag. Jag ska självklart spela spel och besöka evenemang och skriva om mina upplevelser. Jag utser 2014 till mitt år och ni får vara med. Häng på vet jag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *