Massor av spel och lägenhet

Hittils i år har jag nästan bara kört Wii och DSi. Och vidare har jag nästan bara kört WiiWare och DSiWare-spel. Det finns massor av bra spel som inte kostar mer än 20 till 100 kronor. Jag har även köpt ett gäng nya spel till både DS och Wii. Pikmin körde jag aldrig klart på GameCube och har aldrig ägt själv och har nu skaffat det till Wii. Jag köpte också Wii Music på grund av den coola förpackningen. Har inte hunnit spela så mycket än. På DS har jag köpt Chrono Trigger och Freshly-Picked Tingle’s Rosy Rupeeland. För att bara nämna några spel.

Jag har jobbat på mitt samlande av ljuspistoler och har införskaffat dubbla Konami Justifiers till både Playstation samt Mega Drive. Jag har också skaffat Super Scope för Super Nintendo och Menacer för Mega Drive. Jag var tvungen och köpa en Mega Drive också. Jag fick med hela elva spel till maskinen men det var inga höjdarspel. Jag tycker synd om ägaren om det var allt han ägde till maskinen. Jag hoppas han sålde av alla bra spel och la upp maskinen med alla skräptitlar på Tradera.

Idag klarade jag Episode 2 av Stron Bad’s Cool Game for Attractive People. Denna episod var lite lättare än den förra och jag hade inga problem alls att ta mig igenom spelet. Köpte också Episode 3 när jag märkte att jag fått 1200 efter att ha varit en av de 500 vinnarna i Tetris Party-turneringen. Ska se till och vinna nästa turnering också så har jag tjänat Wii Points på att köpa spelet.

Kollade på min nya lägenhet igår och den var sjukt nice. Fräscha tapeter och nyrenoverat badrum. Högsta våningen och skogsutsikt. Perfekt rum för projektorn också och ett arbetsrum för datorn. Ska bli härligt och bo där. Ska ringa och tacka ja imorgon, sedan är det inflyttning första april. Men jag kommer hem från Japan den åttonde så det blir inte inflyttning direkt.

2 reaktioner till “Massor av spel och lägenhet”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *