Flytta hit och flytta dit

Det enda jag tänkte på nu för tiden är min bostadssituation. Hanna flyttade till Japan så jag var tvungen att flytta. Jag får inget i bostadskön så jagm åste flytta hem till min mamma, min mamma ska flytta till en mindre lägenhet så jag måste flytta med. Men jag skulle behöva flytta till något eget. Jag har råd att betala men får inga förstahandskontrakt bara. Det är jobbigt.

Jag väntar i en bostadskö på en trea i Skogås. Det är lite utanför stan och det tar 15 minuter att ta sig in med pendeltåg. Det är inte så illa faktiskt förutom att pendeltågen inte går lika ofta. Det är dock ett fint område med ett litet centrum. Hoppas jag får den snart. Får jag den inte så kan jag dock lägga undan mer pengar för…

I mars/april åker jag till Japan! Jag ska hälsa på Hanna och köpa massor av spel. Det är planen. Kanske åker jag norrut också för att besöka den nordligaste arkadhallen. Något Arino gjorde i Game Center CX, ett japanskt tv-spelsprogram alla borde ha sett. Jag ska åka med en ny vän till mig som jag träffade på Uppcon. Hon kände igen mig från Loading och är tillsammans med en god vän till mig så vi ska ha superroligt! Det kommer bli bäst.

Förövrigt har jag fångat 700 Unowns och lagt i My Pokémon Ranch. Så nu fick jag min tredje officiella Mew igenom tiderna. Mew är den bästa Pokémon som finns förövrigt. Den är sötast.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *